Tips för lyckad nätdejting

Nätdejting tipsNätdejting är både intressant och spännande. Att att du kan träffa vem som helst från vart som helst i Sverige kan ge en kick; för att inte nämna den erfarenhet som en framtida relation kan ge.

Dejting på nätet har liksom traditionell dejting både sina solskenshistorier och mindre roliga historier. Jag hör ibland från personer som inte får någon respons från de dejtingsajter som de är medlemmar i. Betyder det att dejtingsidan inte är tillräckligt bra eller är det personen i fråga som inte lyckats beskriva sig själv på ett tillräckligt intressant sätt? Kan man göra något själv för att förbättra sina chanser att hitta kärleken på nätet? Det kan man absolut. Här är några bra dejtingtips:

  1. Sälj dig själv. Okej… jag menar inte att du ska sälja dig som i att prostituera dig. Nej, jag menar att du måste visa framfötterna och dina bästa sidor. Du måste inse att onlinedejting är precis som offline-dejting; den enda skillnaden är att du inte måste träffa din eventuella framtida partner personligen. Utan att vara allt för formell, ska du se detta mer som ett “jobb”. Tänk dig att du ansöker om ett jobb, vilka saker skulle du ta upp för att imponera på arbetsgivaren? Vad skulle du säga, vad skulle du göra, hur kommer du sälja dig själv och dina idéer? Anta denna inställning så kommer du få absolut bäst respons på nätet.
  2. Var kreativ. Ingen vill läsa en intetsägande och tråkig profil. Profilen ger dem första intrycket om hur du är som person och de bestämmer sedan om de vill gå ett steg längre eller inte. När du sedan börjar “flirta”, sträva då efter att uppfattas som en spännande och intressant person. På så vis får du uppmärksamhet från personen du är intresserad av. Om du har idétorka kan det vara god idé att kika igenom andras profiler på dejtingsajter. Genom att inspireras av profiler som tilltalar dig kan du göra din egen profil bättre. Alla attraktiva profiler har dessa tre kännetecken; en bra bild, en bra beskrivning och en personlig prägel. Försök att få med detta i din dejtingprofil så kommer du att lyckas med din nätdejting.
  3. Var försiktig med dina personuppgifter. De flesta dejtingsajter krypterar din information. Det innebär att ingen kan hacka sig in i systemet och stjäla till användarnamn, lösenord, kreditkort-nummer, bankinformation osv. För din egen säkerhet ska du inte ge ut detaljer eller information t.ex. lösenord till någon oavsett vem han eller hon påstår sig vara.

Nåväl, där har du de nödvändiga tipsen som du behöver för att börja dejta på nätet. Det betyder dock inte att dessa är de enda tipsen, men om du följer dessa kan jag garantera till 95% att du kommer lyckas med din nätdejting. Ha de så kul och lycka till med att hitta kärleken I ditt liv.

1 kommentar

  1. anomym skriver:

    Låter som bra tips men hur viktigt är det med användarnamn och vad ska man tänka på när man skapar det?

Kommentera