Skriva bra kontaktannonser

KontaktannonserJust i denna minut är tusentals människor på jakt efter att hitta sin framtida partner via en kontaktsidor på nätet. Många har problem att hitta den perfekta partnern, medan andra med stor erfarenhet loggar in och hittar en matchande kontaktannons snabbt och enkelt.

Kontaktannonser på nätet är precis som traditionella kontaktannonser i tidningar, den största skillnaden är att du nu har möjlighet att träffa miljontals människor direkt online eller så många du vill; det är helt upp till dig.

Att spana efter kontaktannonser online kan vara roligt, men också frustrerande om du är allt för desperat att hitta rätt person. För att vara ärlig så är det inte säkert att du hittar rätt partner ens under de första månaderna. Här tar vi upp fem absoluta måsten för att lyckas med sin kontaktannons. Håll till godo:

  1. Ha alltid en fräsch kontaktannons. Skapa en annons som är attraktiv och förbättra den kontinueligt. Om din annons är halvdålig och saknar personlighet finns risken att du betalar ditt medlemskap månad för månad helt utan resultat.
  2. Skaffa snygg bild. En bild laddar du snabbt och enkelt upp. Välj en fördelaktig men samtidigt rättvist bild av hur du ser ut idag.
  3. Stå ut i mängden. Det kan inte nog påpekas hur viktigt det är med en attraktiv kontaktannons. Skriv inte bara ”Hej! Jag heter Anna och letar efter en pojkvän”. Försök istället att hitta på en rubrik som verkligen är unik. Ta god tid på dig att klura ut en text som gör att du inte försvinner i havet av kontaktannonser på nätet. Faktum är att de allra flesta har tråkiga persentationer så som ”jag gillar TV och att lyssna på musik”. Försök därför att komma på något riktigt kreativt och annorlunda som leder till nya potentiella partners och intressanta konversationer.

Kommentera