Skriv en bra dejtingprofil

dejtingprofilHär berättar jag om hemligheten bakom att skriva en bra dejtingprofil som verkligen fångar folks intresse.

  1. Utstråla positiva vibbar och förtroende. Folk tycker inte om att vara lags med personer som inte gör annat än att klaga på hur tråkigt och miserabelt livet är. En profil med positiv inställning är alltid upplyftande. Denna enkla taktik kommer drastiskt öka antalet människor som kontaktar dig. Vet du varför? Många profiler är helt enkelt supertråkiga. En profil som utstrålar livsglädje står därför ut ur mängden. Folk vill förknippas med positiva saker, så gissa vem de vill spendera mest tid med? Ja just det, DIG!
  2. Det tjänar inget till att skriva negativt om sig själv. Din profil ska inte vara så positiv att den uppfattas som ytlig, men du bör heller inte sprida en massa elände till andra. Vi har alla våra svagheter, men det är ingen idé att presentera dessa i din dejtingprofil. Dessa kan du prata om när du äntligen hittat någon som du vill spendera din tid med, men gör det för guds skull inte på första dejten. Har du lagt märke till hur uttalanden så som “Jag hatar katter” eller “Moderaterna är dumma i huvudet” kan förstöra en bra kväll med goda bekanta? Bra, så strunta i det negativa snacket och spara det tills du har kommit en bit på vägen med en poteniell partner.
  3. Snöa inte in totalt på en speciell detalj i ditt liv. Det är ingen idé att prata för mycket om något som kanske inte alls intresserar andra. Att t.ex. mala på om din hund “Bosse” hela tiden kan lätt trötta ut personer, även om de också älskar hundar. De flesta skulle typ tänka; Har hon inget annat i sitt huvud?
  4. Ljug inte om ditt utséende. Detta är ganska vanligt och en av de mest korkade grejerna man kan göra online. Hur skulle du reagera om någon du pratat med länge på nätet är helt annorlunda när ni väl träffas på riktigt? Berätta alltid sanningen om vem du är och hur du är som person. Är du 160 cm, säg det. Du kommer alltid hitta människor som tycker om dig som du är. Det finns verkligen ingen anledning att försöka lura folk, om du inte är en psykopat vill säga.
  5. Skryt inte om dina framgångar. Ok… vad jag menar är att du inte bör prata allt för mycket om hur bra du är. En liten hint då och då är dock bara positivt. Nätdejting handlar inte om vem som har störst ego. Om folk verkligen vill spendera sin tid med dig så spelar dina prestationer ingen roll. Lägg märke till hur vi respekterar en högt uppsatt person som fortfarande är ödmjuk och hänger med grabbarna i kvarteret. Självklart kan du berätta vad du gör och vad du gjort, men gör inte för stor grej av det.
  6. Var dig själv. Är du cynsik eller negativ person skulle jag rekommendera att du skaffar dig en positivare inställning innnan du dejtar online. Annars är risken stor att ingen intresserar sig för din profil.

Kommentera