Dejtingtips

Har tar vi upp några dejtingtips som kan vara bra att veta när man dejtar online. Följer du dessa rekommendationer så ökar chanserna rejält att just du hittar kärleken via nätdejting.

Dejtingsajter

Att hitta bra dejtingsajter i en djungel av sidor kan innebära slöseri med både tid och energi. Dejting på nätet kan faktiskt vara lika roligt som traditionell dejting. För att få mest valuta för dina pengar och tiden du spenderar kommer här några tips.
Läs mer »

Dejting på nätet

Som med allt annat har dejting på nätet sina bra och dåliga sidor. Det är viktigt att känna till att det finns många olika typer av dejtingsajter. Det säger sig självt att en dejtingsajt som riktat in sig på att träffa sexpartners inte är bästa sidan om man är ute efter ett tryggt förhållande.
Läs mer »

Skriva dejtingprofil

Här berättar jag om hemligheten bakom att skriva en bra dejtingprofil som verkligen fångar folks intresse. Det gäller att utstråla positiva vibbar och förtroende. Folk tycker inte om att vara lags med personer som inte gör annat än att klaga på hur tråkigt och miserabelt livet är.
Läs mer »

Skriva kontaktannonser

Kontaktannonser på nätet är precis som traditionella kontaktannonser i tidningar, den största skillnaden är att du nu har möjlighet att träffa miljontals människor direkt online eller så många du vill; det är helt upp till dig. Här får du tre dejtingtips för att lyckas.
Läs mer »

Nätdejting tips

Jag hör ibland från personer som inte får någon respons från de dejtingsajter som de är medlemmar i. Betyder det att dejtingsidan inte är tillräckligt bra eller är det personen i fråga som inte lyckats beskriva sig själv på ett tillräckligt intressant sätt?
Läs mer »

Onlinedejting risker

Onlinedejting har många fördelar, men också en hel del risker. I denna artikel tar vi upp just riskerna med att dejta online. Inte för att folk att ska känna oro inför dating, utan för att sprida kunskap och på så sätt förebygga eventuella problem som kan uppstå.
Läs mer »